Hvordan kan jeg prøve en Blueair luftrenser?

Send en mail til salg@finn-balleby.dk med nummeret på den luftrenser du ønsker på prøve og dit navn - adresse - telefonnummer. Du får derefter en bekræftelse fra os . Du vil herefter modtage luftrenseren fra os og kan kvit og frit prøve den i 14. dage. Hvis du mod forventning ikke synes at luftrenseren hjælper i din dagligdag, kan du returnerere den i uskadet (skriv ikke på embalagen) original embalage - du betaler kun returfragten. Læs mere om Blueair på www.blueair.com og www.blueair.se Udsender ikke ozon.

 

Hvorfor du har brug for en luftrenser?

hver dag trækker du 12.869 liter luft ind i dine lunger og du tilbringer i gennemsnit 90% af din tid indendøre. Har du set en solstråle hvor mange partikler der flyver rundt? Du ser kun 3 % af de partikler der er i luften. Vi bygger vores huse mere og mere energivenlige, det er godt for miljøet men rigtig skidt for indeklimaet. Vi har mange ting der forurener vores indeklima f.eks. Tv'et, brændeovnen, stearinlys, parfume, rengøringsmidler, husdyr, tobaksrøg, skimmelsvampe  osv.
Blueair luftrensere er ikke den billigste luftrenser! Men det er et svensk kvalitet produkt som er meget effektiv og meget støjsvag – så hvis du ikke vil gå på kompromis med dit helbred så vælg en Blueair luftrenser.

   

 

Ren luft - en menneskeret.   

 

Blueair 403
Type nr. 40053403
Størrelse (mm):  H: 590 B: 500 D: 275
Vægt: 15 kg
Rumstørrelse: 34
Luftstrøm: 130-475 m3 /Time
Strømforbrug: Fra 30W til 80W
Lydniveau: 32 til 52 dbA
Blue Air 403
med udskiftelig partikelfilter
Pris inkl. moms                    Nu    Kr. 3.450,-
 
Blue Air 403
med udskiftelig tobaksrøgsfilter
Pris inkl. moms                    Nu    Kr. 4.125,-
 
Partikelfilter inkl. moms            Kr.              520,- Tobaksrøgfilter  inkl. moms      Kr.              769,-
Blueair 403
 
Blueair er luftrensesystemet for mennes-ker med allergi, astma, eller for alle der ønsker en renere luft.
 
Model 403 er effektiv i rum op til 34 m². Den bruger en to-trins patenteret HEPASilent™ teknologi der opfanger 99,97% af de fineste mikroskopiske partikler inkl. allergifremkaldende pollen, støv, mug og andre skadelige partikler.
 
Den samme filterteknologi bruges i den større Blueair 503 der er bedst i sin klasse i en uafhængig test for luftrense-systemer. 403 giver stor effektivitet i mindre rum og mellemstore rum på op til 34 m2.
 
Avancerede materialer og udførelse er grunden til at Blueair kan rense luften inden døre uden den støj, som mindre gode luftrensere ville give. På den laveste hastighed giver den ikke mere støj fra sig end en skrivebordscomputer.
 
  BL.a. effektiv mod skimmelsvampe
 
 
 
 
 
Ingen Ozon afgivelse.
Se mere på www.blueair.com

Sitemap - oversigt over tilgængelige sider Udskriv
Balleby Jensen ApS · Lundagervej 25J · 8722 Hedensted · Tlf. 6441 6429 · Mail: salg@finn-balleby.dk

CMS