Hvordan kan jeg prøve en Blueair luftrenser?

Send en mail til salg@finn-balleby.dk med nummeret på den luftrenser du ønsker på prøve og dit navn - adresse - telefonnummer. Du vil herefter modtage luftrenseren fra os og kan kvit og frit prøve den i 14. dage. Hvis du mod forventning ikke synes at luftrenseren hjælper i din dagligdag, kan du returnerere den i uskadet (skriv ikke på embalagen) original embalage - du betaler kun returfragten -  Læs mere om Blueair på www.blueair.com og www.blueair.se  Udsender ikke ozon.

 

Hvorfor du har brug for en luftrenser?

hver dag trækker du 12.869 liter luft ind i dine lunger og du tilbringer i gennemsnit 90% af din tid indendøre. Har du set en solstråle hvor mange partikler der flyver rundt? Du ser kun 3 % af de partikler der er i luften. Vi bygger vores huse mere og mere energivenlige, det er godt for miljøet men rigtig skidt for indeklimaet. Vi har mange ting der forurener vores indeklima f.eks. Tv'et, brændeovnen, stearinlys, parfume, rengøringsmidler, husdyr, tobaksrøg, skimmelsvampe  osv.
Blueair luftrensere er ikke den billigste luftrenser! Men det er et svensk kvalitet produkt som er meget effektiv og meget støjsvag – så hvis du ikke vil gå på kompromis med dit helbred så vælg en Blueair luftrenser.
 

   

Ren luft en menneskeret !!!   
Blueair 503
Type nr. 40053501
 
Størrelse (mm):  H: 660 B: 500 D: 340
Vægt: 16 kg
Rumstørrelse: 54
Luftstrøm: 150-705 m³/h
Strømforbrug: Fra 35W til 120W
Lydniveau: 32 til 66 dB(A)
Blueair 503
med udskiftelig partikelfilter
Pris inkl. moms                            Nu Kr. 4.520.-
 
Blueair 501
med udskiftelig tobaksrøgsfilter
Pris inkl. moms                      Nu Kr. 5.150.-
 
Partikelfilter inkl. moms        Kr.     780,-Tobaksrøgfilter  inkl. moms   Kr.  1.415,-
 
 
Blueair 503
 
Blueair er luftrensesystemet for mennes-ker med allergi, astma, eller for alle der ønsker en renere luft.
 
503 er effektiv i rum op til 46,5 m². Den bruger en to trins patenteret HEPASilent™ teknologi der opfanger 99,97% af de fineste mikroskopiske partikler incl. allergifremkaldende pollen, støv, mug og andre skadelige partikler. 
 
503 giver stor effektivitet i store rum på op til 54 m2.
 
Avancerede materialer og udførelse er grunden til at Blueair kan rense luften inden døre uden den støj, som mindre gode luftrensere ville give. På den laveste hastighed giver den ikke mere støj fra sig end en skrivebordscomputer.                       Bl.a. effektiv mod skimmelsvampe 
 
Prøv en Blueair i 14 dage!
 
Ved evt. returnering i orginalemballage betaler du kun fragten. 
 
Bemærk: Ingen Ozonafgivelse.
 
Se mere på www.blueair.com
 

 

Sitemap - oversigt over tilgængelige sider Udskriv
Balleby Jensen ApS · Lundagervej 25J · 8722 Hedensted · Tlf. 6441 6429 · Mail: salg@finn-balleby.dk

CMS