Hvorfor du har brug for en luftrenser?

hver dag trækker du 12.869 liter luft ind i dine lunger og du tilbringer i gennemsnit 90% af din tid indendøre. Har du set en solstråle hvor mange partikler der flyver rundt? Du ser kun 3 % af de partikler der er i luften. Vi bygger vores huse mere og mere energivenlige, det er godt for miljøet men rigtig skidt for indeklimaet. Vi har mange ting der forurener vores indeklima f.eks. Tv'et, brændeovnen, stearinlys, parfume, rengøringsmidler, husdyr, tobaksrøg osv.
Blueair luftrensere er ikke den billigste luftrenser! Men det er et svensk kvalitet produkt som er meget effektiv og meget støjsvag – så hvis du ikke vil gå på kompromis med dit helbred så vælg en Blueair luftrenser.

   

 

 
Luftrensere 
 
For mange mennesker er ren luft en nødvendighed - for alle mennesker betyder ren luft velvære.
 
De fleste af os tilbringer størsteparten af vor tid indendørs, og vi må leve med den indendørs luft, der nu engang er.
 
Og generelt er luften ikke sund for os - fyldt, som den er med støv, mider, skimmel, mug, lugt-stoffer, tobaksrøg og så videre.
 
 
For op mod 25 procent af os er den urene luft direkte en pine og plage, allergier, astmatiske lidelser og lignende er ved at være folkesygdomme - i hastig vækst, som de er, og som eksempel kan nævnes, at antallet af astma relaterede dødsfald er fordoblet inden for de seneste ti år.

 

Og for os alle er uren luft en gene - den irriterer slimhinder, påvirker vort humør, forringer vor arbejdsindsats og gør os tunge i hovedet.

 

Luftrensning
Men der er råd for problemerne: - effektiv luftrensning. Luftrensere findes til både store lokaler, kontorer, kantiner med videre og til boliger - og med forskellige typer filtre.
Balleby Jensen ApS markedsfører luftrensere til både store og små rum baseret på en ny teknologi, som opfanger selv de mindste partikler i avancerede filtre, og som samtidig ioniserer luften, hvorved denne selv får en selvrensende effekt.
Svenske Blueair, som er prisbelønnet for deres design er velegnet såvel til private hjem til kontorer, forsamlingslokaler o.s.v. 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Effektiv og støjsvag
Filterteknologien sikrer, at 99,7 procent af alle partikler opfanges, og filtrene er opbygget, således at de hverken afgiver gasser eller partikler, ligesom de er vandtætte. Dette sikrer, at de ikke optager smitte fra bakterier, vira og mug i filterfibrene, som er fremstillet af polypropylen, og det er værd at understrege, at der ikke avendes kemiske stoffer ved luftrensning.
Til gengæld skal filterne udskiftes fra tid til anden.

Blueair udmærker sig ved støjsvag drift - ved laveste hastighed er de næsten uhørlige, og det rækker i de fleste tilfælde. Strømforbruget er beskedent - svarende til en 20 watts el-pære ved laveste hastighed, mens forbruget ved højeste hastighed er af størrelsesordenen 70 watt.

Se de tekniske data og priser på de forskellige modeller  under luftrensere
Blue air 203
Blue air 403
Blue air 503
 
 

Sitemap - oversigt over tilgængelige sider Udskriv
Balleby Jensen ApS · Lundagervej 25J · 8722 Hedensted · Tlf. 6441 6429 · Mail: salg@finn-balleby.dk

CMS