Hvordan kan jeg prøve en Blueair luftrenser?

Send en mail til salg@finn-balleby.dk med nummeret på den luftrenser du ønsker på prøve og dit navn - adresse - telefonnummer, du får så en bekræftelse fra os.  Du vil herefter modtage luftrenseren , og kan kvit og frit prøve den i 14. dage. Hvis du mod forventning ikke synes at luftrenseren hjælper i din dagligdag kan du returnerere den i uskadet (skriv ikke på embalagen) original embalage - du betaler kun returfragten.
Læs mere om Blueair på  www.blueair.com  og www.blueair.se . Absolut bedste på markedet. Og udsender ikke ozon. I øvrigt er denne model meget benyttet på flere plejehjem, idet den passer fint i størrelse til en stue. Ofte med tobaksrøgfilter, således personalet ikke er generet af tobaksrygning blandt  beboere.

 

Hvorfor du har brug for en luftrenser?

hver dag trækker du 12.869 liter luft ind i dine lunger og du tilbringer i gennemsnit 90% af din tid indendøre. Har du set en solstråle hvor mange partikler der flyver rundt? Du ser kun 3 % af de partikler der er i luften. Vi bygger vores huse mere og mere energivenlige, det er godt for miljøet men rigtig skidt for indeklimaet. Vi har mange ting der forurener vores indeklima f.eks. Tv'et, brændeovnen, stearinlys, parfume, rengøringsmidler, husdyr, tobaksrøg ,skimmelsvampe o.s.v.
Blueair luftrensere er ikke den billigste luftrenser! Men det er et svensk kvalitet produkt som er meget effektiv og meget støjsvag – så hvis du ikke vil gå på kompromis med dit helbred så vælg en Blueair luftrenser.
 

   

Ren luft en menneskeret !!!!!   

Blueair 203
Type nr. 40053201
 
Størrelse (mm):  H: 533 B: 432 D: 241
Vægt: 11 kg
Rumstørrelse: 22
Luftstrøm: 100-290 m³/time
Strømforbrug: Fra 20W til 80W
Lydniveau: 32 til 56 dbA
Pris m/partikelfilter inkl.moms   kr.  2.325,-
Partikelfilter inkl. moms              kr.    315,-
Filteret bør skiftes hver ½ år.
 
Pris m/tobaksrøgfilter inkl.moms kr. 2.750,-
Tobaksrøgfilter inkl. moms         kr.    460,-
Filteret bør skiftes hvert ½ år.
 
 Bemærk:  Ingen Ozonafgivelse.
 
Blueair 203
 
Blueair er luftrensesystemet for mennes-ker med allergi, astma, eller for alle der ønsker en renere luft.
 
Model 203 er effektiv i rum op til 20 m². Den bruger en to-trins patenteret HEPASilent™ teknologi der opfanger 99,97% af de fineste mikroskopiske partikler inkl. allergifremkaldende pollen, støv, mug og andre skadelige partikler.
 
Den samme filterteknologi bruges i den større Blueair 403 og 503 der er bedst i sin klasse i en uafhængig test for luftrensesystemer. 203 giver stor effektivitet i mindre rum.
 
Avancerede materialer og udførelse er grunden til at Blueair kan rense luften inden døre uden den støj, som mindre gode luftrensere ville give. På den laveste hastighed giver den ikke mere støj fra sig end en skrivebordscomputer.
   
Effektiv bl.a. mod skimmelsvampe
 
 
 
se mere på www.blueair.se

Sitemap - oversigt over tilgængelige sider Udskriv
Balleby Jensen ApS · Lundagervej 25J · 8722 Hedensted · Tlf. 6441 6429 · Mail: salg@finn-balleby.dk

CMS